m
WELLNESS YASIN

Met je date, geliefde, vrienden of familie ongestoord genieten in privé een sfeervol kader? Dat kan in onze wellness die is voorzien van alle faciliteiten.

 

Boek nu uw afspraak online via onze online-agenda en kom genieten!

 
SLEEPSTRAAT 150 – 9000 GENT

WELLNESS YASIN

Met je date, partner, geliefde, vrienden of gezin ongestoord in het privé genieten en tot rust komen? Dat kan in onze wellness die is voorzien van alle faciliteiten.
m

Turkse hamam

Tijdens een bezoek aan onze Turkse Hammam zal je lichaam zich volledig ontspannen. Ideaal om spierpijn te verzachten.

m

Jacuzzi

Het ideale moment om te ontspannen na een drukke werkdag of om heerlijk het weekend in te zetten door een bezoek te brengen aan onze jacuzzi.

m

Finse SAUNA

Ontgift lichaam en geest door gebruik te maken van onze sauna. Bovendien worden poriën gezuiverd en heb je nadien een zijde zachte huid.

m

Koude trekemmer

Als je lichaam sterk is opgewarmd in onze sauna of hamam, is een koude douche erg deugddoend, zowel voor de huid als voor het hele lichaam.

Turkse hamam

De plek waar u heerlijk tot rust kunt komen, de ontspanning en het plezier van onze gasten staan bij ons op de eerste plaats. Of het nu gaat om een massage, een scrub-, modder- of Turkse zeepzakbehandeling.
 
Bij Wellness yasin ben je aan het juiste adres. Naast onze unieke en rustgevende Hammam bieden wij Jacuzzzi ….

Jacuzzi

Wellness Yasin beschikt over een jacuzzi van 2.30m/2.30m.Tevens beschikt onze jacuzzi over de meest sterke jets stralen aangestuurd door 3 krachtige pompen. ook over een waterval muziek aansluiting en voorzien van lichttherapie.

 

Nog een voordeel: je gaat ervan zweten! Wat sommigen misschien zien als het enige nadeel van een heet bad is voor je gezondheid eigenlijk heel erg nuttig. Zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich gemakkelijker van toxische stoffen kan ontdoen. En zo past een hete jacuzzi dus perfect in een detox-kuur.

Finse Sauna

De Finse sauna is ideaal voor stressverlichting. Daarbij zorgt onze sauna voor een betere doorbloeding. De hitte verbetert jouw bloedcirculatie, hierdoor zal jouw lichaam afvalstoffen makkelijk kunnen afvoeren.
 
De sauna zal ervoor zorgen dat u een betere weerstand ontwikkeld tegen o.a. de griep en verkoudheid. Door te zweten gaan jouw poriën openstaan, dat zal zorgen voor een verlichting die voelbaar is tot in uw spieren.

Koude trekemmer

Neem je regelmatig een koude douche na je saunasessie, dan is je lichaam beter bestand tegen kwaaltjes zoals verkoudheden. Dat is een gevolg van het vorige punt: je hele lichaam heeft een betere doorbloeding, waardoor het sterker en weerbaarder is.

 

Als je lichaam sterk is opgewarmd in onze sauna of hamam, is een koude douche erg deugddoend, zowel voor de huid als voor het hele lichaam.
 
m